Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I23v37o 11C64e10r93m94a20n

15. 1. 2023 20:18

Taky tam chtějí naprostou transparentnost a zároveň důslednou ochranu soukromí .

"Transparentnost a odpovědnost veřejných institucí jdou ruku v ruce s požadavkem na důslednou ochranu soukromí jednotlivců"

0 0
možnosti

J93a25n 82R32á54ž

15. 1. 2023 15:54

Funkcionáři všech stran se po listopadu rychle naučili, že lze zcela legálně "dojit" stát. Stačí se nechat zvolit a pak si mohou rozhodovat i o svých prebendách, aniž by jim do toho měl právo kdokoliv kecat . Že je to amorální, tak s tím si už dlouho naši politici na všech úrovních nelámou hlavu, protože jak je známo, občané si dávno zvykli brát jako fakt, že politika je velice výnosný job. Je to asi jediný druh placené činnosti, kde si o svých příjmech každý sám rozhoduje bez jakékoliv účinné kontroly, odměna nemá žádnou vazbu na výkon nebo prospěšnost práce a nikdo nenese odpovědnost za důsledky své činnosti..

Piráti se velmi rychle neučili v tomto systému pohybovat a jsou v "dojení" státu, to jest v tahání peněz z peněženek nás všech velice efektivní. Viz Hřib a jeho parta v Pražském magistrátu, Bartoš a jeho vládní parta, která v získání placených funkcí pro kamarády přímo exceluje, a další skupiny Pirátů všude, kde se objeví. Jsou to prostě Piráti a piráti se při výkonu svého řemesla nikdy neřídili morálkou a veškerá jejich činnost byla po celou dobu provozování pirátského řemesla směřována výhradně k dosažení vlastních zisků.

Takže čemu se divíte?

1 0
možnosti
  • Počet článků 141
  • Celková karma 14,99
  • Průměrná čtenost 369x
Nic člověka nepopouzí víc než pocit křivdy. Nic mu neubírá naději víc než nevíra ve spravedlnost. Nejedná se jenom o spravedlivý soudní proces. Jedná se o spravedlivou společnost vůbec. Spravedlivou v získávání vzdělání i zaměstnání, spravedlivou v poskytování léčebné péče, v zajištění důstojného stáří. Prostě ve všem, co se týká života člověka.

Zastupitel MČ Praha 5