Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Hospodářská komora jsou odbory.

1 0
možnosti
VF

Složitá situace ve zdejší neokoloniální gubernii je charakterizována vládami satrapů ovládaných globalistiskou plutokracií. S tím souvisí rozval státní správy (viz 14 idiotských krajů a houfy politických náměstků na ministerských postech) ovládané zájmovými klany molochu byrokracie ve spojení s loupeživými IT gangy. Do takového chaosu trvalého soupeření zájmových klanů zcela zapadá vytváření a existence profesních nebo oborových takzvaných "komor", jako např. hospodářské, agrární, právnické, advokátní, lékařské apod. V podstatě se jedná o jinou formu zájmových lobbystických klanů, ve kterých se, mimo takzvaně aktivních figur, soustřeďují hejna parazitů profitujících z vydíraných členských a správních poplatků. Nejčastějším okruhem zájmů takových komor bývá šejdířství s dotacemi a prosazování výhod a benefitů pro členy komor. Existence takových struktur je, mimo jiné, symptomatickým úkazem takzvané vyspělé společnosti a s jistou mírou pravděpodobnosti nevymýtitelná a neřešitelná.

7 0
možnosti
AL

Nechodím ani na fotbal ani na hokej a nebaví mě to a přesto se z mých daní staví hřiště a stadióny. Není to nespravedlivé?

0 0
možnosti
OS

Tam bych to bral pozitivně. Děti a mládež tam mohou utužovat svoji kondici a také to dělají. Škoda, že ne všichni, někteří, ba mnozí, mají oči přilepené k displejům. A na hokej ani na fotbal taky nechodím. Ani jsem tyhle mičudové a pukové hry nikdy nehrál. Snad kromě volejbalu kdysi jako dorostenec.

0 0
možnosti
HH

Která že to strana to, dle Vašich slov, osolila podnikatelům jejich život zavedením EET, zaklekáváním od FAU a další věci, kdy jeden nemajitel zaklekl firmu druhého majitele, aby mu sebral vlečku a pod?

Jinak ty poplatky komoře jsou samozřejmě nesmysl, jen mě udivuje, že se tu někdo ohání morálkou, právem a pod a přitom kope za vůdce...:D

4 4
možnosti
LP

EET byl regulérní nástroj státní správy, jehož účelem je řádný výběr daní.

Policie rozkryla rozsáhlý podvodný řetězec, v němž nebyla placena DPH a byl vylákán nárok na odpočet DPH.

Vidíte, jak lehce lze téměř cokoli interpretovat zcela odlišně ?

4 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 15,89
  • Průměrná čtenost 363x
Nic člověka nepopouzí víc než pocit křivdy. Nic mu neubírá naději víc než nevíra ve spravedlnost. Nejedná se jenom o spravedlivý soudní proces. Jedná se o spravedlivou společnost vůbec. Spravedlivou v získávání vzdělání i zaměstnání, spravedlivou v poskytování léčebné péče, v zajištění důstojného stáří. Prostě ve všem, co se týká života člověka.

Zastupitel MČ Praha 5