Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V nádherném českém filmu " Panu učiteli s láskou"... českém filmu?

1 0
možnosti

Velká Británie - Sidney Poitier - 1967.

0 0
možnosti

Ten už toho nažvanil... Hrách na zeď

1 0
možnosti

Pane Herda. Nejsem Čech. Ale vyjadřuji se jasně.

Ta prosba je adresovaná vám, nikoli autorovi.

1 0
možnosti
Foto

Pokud jste měl v úmyslu jasně vyjádřit, že o věci dosud nic nevíte, a tedy nevíte, o čem píši, zde je odkaz:

https://jaroslavherda.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=799914

0 0
možnosti

Některé příspěvky mě jen utvrzují v tom, že u nás přetrvává závist,

škodolibost, diktatura proletariátu. Nerozumím tomu,co napsal pán Herda. Mohl by to objasnit? Ve vládě, jako obvykle ,máme lidi o jejichž kompetenci musíme pochybovat. Vláda se snaží zalíbit těm méně vzdělaným, stejně jako to bylo v Řecku. Hlavně se udržet u koryta. Pokud začneme investovat do školství, projeví se to za 30 let. Přesto to stojí za to.Na inkluzi, dle mého názoru, nemáme. Tu si mohou dovolit jen bohaté státy.

1 0
možnosti
Foto

Pan Lachnit Vám asi neodpoví, zda by mohl pan Herda objasnit, co napsal, a to i proto, že jste panu autorovi nesdělil, čemu nerozumíte.

1 1
možnosti

Na školství a zdravotnictví šetří každý chudý stát, každá banánová republika. My nejsme ani jedno, ani druhé. Prožíváme dle ekonomů

"krizi středních příjmů". Jako montovna jsme už moc drazí a výrobu s vysokou přidanou hodnotou nemáme. Dle Die Welt je jedinou cestou z krize investice do vzdělání a vědy. Školství je priorita. Ale tomu nepřejí ani média ,ani politici.

1 0
možnosti
Foto

Ač nechci obhajovat Fialu, musím konstatovat, že jste velmi nekorektní. Účelově opomíjíte diametrálně rozdílnou faktickou situaci, v níž "slib" vyslovil, od situace v niž měl "slib" realizovat. Také výčitka, že se nepokusil zjistit rodiče žáků mi připadá, jak z jiné doby.

Já vím, cílem je poškodit Fialu a tuto vládu, ale k tomu jste mohl použít mnoho jiných relevantních skutečností. Jenže nedokážete překročit svůj stín a tak jste ve svých blozích limitován svými mantinely, které snad ani nevnímáte.

2 3
možnosti

Sliby nebyly zasazeny do reálného ekonomického rámce, viďte?

4 0
možnosti
Foto

V tomhle filmu jsem se zamilovala do Spencera Tracyho.

Až později jsem se dozvěděla, jak to měl s Catherine. Tu taky miluju.

0 0
možnosti
Foto

Opravnu nevím, jak současný i minulý premiér přispěli k tomu, aby žáci (i učitelé) věřili v lepší svět. Ten bývalý natřel neznámý počet nejmenovaných učitelů za politicky motivované ponižování nezletilých žáků na nejmenovaných školách bez jediné ověřitelné informace. A ten současný, který je předsedou vlády bojující proti dezinformacím, se ani neobtěžoval zjistit, kteří spolupracovníci pana Babiše jsou rodiče ratolestí, jež museli údajně čelit tomu "největšímu hnusu" a na kterých školách . Předpokládám, že ani Vy jste se nepokusil ověřit či vyvrátit tyto informace předložené široké veřejnosti k pohoršení.

Vy věříte, že celá třída nejmenované pražské školy odevzdala vyšinutému kantorovi volební preference rodičů v písemné formě, opatřené podpisem ?

Pak tedy kdo byl ten největší hnusák, který porušil zákon o ochraně osobních údajů?

Pokud je Vám to jedno, působí na mne Vaše starost o školáky a jejich důvěru v lepší svět nevěrohodně.

3 1
možnosti
Foto

Pane Slováku, pokud jste se o věc zajímal a máte ověřitelná fakta, podělte se o ně s námi, prosím . Jinak Vaše minus můze budit dojem, že o slovech člověka, kterého i soud odhalil jako zatajujícího relevantní fakta, nepovažujete za slušné pochybovat.

0 0
možnosti

Nedoporučuju číst, nestojí to za to.

0 4
možnosti

Politruk je lhář a zoufalec

3 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 15,89
  • Průměrná čtenost 363x
Nic člověka nepopouzí víc než pocit křivdy. Nic mu neubírá naději víc než nevíra ve spravedlnost. Nejedná se jenom o spravedlivý soudní proces. Jedná se o spravedlivou společnost vůbec. Spravedlivou v získávání vzdělání i zaměstnání, spravedlivou v poskytování léčebné péče, v zajištění důstojného stáří. Prostě ve všem, co se týká života člověka.

Zastupitel MČ Praha 5