Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Na pirátské vedení bych tohle nesváděl. Tenhle chaos, kdy se koloběžky povalují na chodnících všude možně, je totiž všude, nejen v Praze.

Asi Vás to neuklidní, ale je to tak.

0 0
možnosti
Foto

Největší ohrožení vnímám od aktivních politiků. Ti jsou momentálně strůjci stálých a největších útoků na náš majetek a svobodu.

0 0
možnosti
MP

Daleko bezpečnější je když kolo nebo koloběžka jede na chodníku pomalu než by jela na silnici. Jezdím seniorským vozítkem mnohem raději po chodníku než po silnici.

2 0
možnosti
AT

Ano je to bezpečnější pro cyklistu. Ale nebezpečné pro chodce. Já také občas jedu po chodníku ale když je prázdný, nebo když můžu chodce bezpečně objet.

Článek byl směrovaný na bezohledné cyklisty a koloběžkáře, kteří se v nepřiměřené rychlosti propletaji mezi chodci.

2 0
možnosti
AT

To není nijak speciálně nutné řešit. Koloběžka má status jízdního kola a tím pádem nepatří na chodník ani pěší zónu. Policie muže okamžitě s bez milosti takovou jízdu pokutovat.

1 0
možnosti
PP

Problém této společnosti nejsou koloběžky, ale stoupající bezohlednost. Ta se projevuje se prakticky všude, tedy i na chodníku, na silnicích, nebo třeba při šíření infekčních nemocí.

2 1
možnosti
TT

Aha, lidi nenosí respirátory, darebáci jedni! :-P

0 0
možnosti
RH

Prosím, neházejte koloběžky a "elektrokoloběžky" (de fakto skútry) do jednoho pytle. Zatím co rozdíl mezi kolem a elektrokolem je minimální (vzhled stejný, pohyb stejný, v druhém případě je lehká dopomoc), to co se nazývá elektrokoloběžkou je v podstatě skútr, jen se na tom většinou stojí. Ale jak často vidíte, že by se na tom někdo odrážel (což právě charakterizuje koloběžku)?

No, a to je ono. Ten problém není s "koloběžkou", ale se skútrem na chodníku.

3 1
možnosti
Foto

Chodník je od slova chodit. Takže kromě kočárku s dítětem vše ostatní patří na vozovku.

1 1
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 15,89
  • Průměrná čtenost 363x
Nic člověka nepopouzí víc než pocit křivdy. Nic mu neubírá naději víc než nevíra ve spravedlnost. Nejedná se jenom o spravedlivý soudní proces. Jedná se o spravedlivou společnost vůbec. Spravedlivou v získávání vzdělání i zaměstnání, spravedlivou v poskytování léčebné péče, v zajištění důstojného stáří. Prostě ve všem, co se týká života člověka.

Zastupitel MČ Praha 5