Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proberte se !

Spravedlivého soudního procesu, spravedlivého získávání vzdělání , zaměstnání, spravedlivého poskytování lázeňské péče,přidělení bytu ........

Prostě spravedlnosti ve všem, kde jste odkázáni v rozhodovacím procesu na někoho jiného, se u nás spravedlnosti těžko dočkáte.

Je to stejné jako za socialismu - rozhodují známosti a peníze.

Pravidla sice existují, ale dají překračovat a ohýbat a ti, kteří rozhodují, to dobře vědí - jen vám to ještě nikdo neřekl.

;-)

0 0
možnosti

Svým věrný milost uděluje, dost v rozporu snad se vším, na co člověk může v souvislosti s právem pomyslet, takže není zcela pravda, že ji deleguje na někoho jiného.

0 0
možnosti
Foto

V současném legislativním chaosu je to úplně jedno.

0 0
možnosti

Hledat u Zemana, dvakrát pravomocně odsouzeného za pomluvu a ohýbajícího Ústavu, nějaké vědomí práva nebo spravedlnosti mi přijde trochu pošetilé. Sliby se s tím svezou.

2 0
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 14,99
  • Průměrná čtenost 366x
Nic člověka nepopouzí víc než pocit křivdy. Nic mu neubírá naději víc než nevíra ve spravedlnost. Nejedná se jenom o spravedlivý soudní proces. Jedná se o spravedlivou společnost vůbec. Spravedlivou v získávání vzdělání i zaměstnání, spravedlivou v poskytování léčebné péče, v zajištění důstojného stáří. Prostě ve všem, co se týká života člověka.

Zastupitel MČ Praha 5