Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Vy jste členem politického hnutí? Já myslel, že vy politiky nejste!!!

Malý dotaz: Je v ANO vůbec myslitelné, že by někdo vystoupil proti panu Babišovi? Já osobně silně pochybuji - s Babišem a jeho penězi strana stojí a padá.

0 0
možnosti
VH

Já vím ještě o jednom "puči". Nazývá se Sarajevský. Předseda nejen že nerespektoval demokratickou vůli. Ještě zorganizoval plačtivou exhibici rodiny na Václaváku.

0 0
možnosti
Foto

Tak od člena strany/nestrany ANO je to fakt namístě.

0 0
možnosti
MK

Víte, já  zcela nepochopím, proč "vůdce" jakékoliv strany je vyzýván k rezignaci po neúspěšných volbách. Každá strana má, alespoň formálně nějaký ideologický program, kterým se prezentuje a snaží se na něj nalákat voliče. Pokud tento program z jakéhokoliv důvodu voliče neosloví, pak to není chyba šéfa strany. Ale ono je prvořadým úkolem dostat se ke korytu a ne plnit svůj závazek vůči voličům a proto je vůdce, pokud strana se nedostane do parlamentu, vyzván k rezignaci.  Volby nejsou totiž ničím jím než mohutnou  reklamní, resp. marketingovou  PR akcí,  jak se dostat k moci. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 15,77
  • Průměrná čtenost 363x
Nic člověka nepopouzí víc než pocit křivdy. Nic mu neubírá naději víc než nevíra ve spravedlnost. Nejedná se jenom o spravedlivý soudní proces. Jedná se o spravedlivou společnost vůbec. Spravedlivou v získávání vzdělání i zaměstnání, spravedlivou v poskytování léčebné péče, v zajištění důstojného stáří. Prostě ve všem, co se týká života člověka.

Zastupitel MČ Praha 5